akuler's FotoPage

By: akuler EZ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 6-Jun-2008 03:38 Email | Share | | Bookmark
bunga rumah mak

 
 
 
View all 11 photos...
alhamdulillah.. walaupun mak xde kat malaysia. bunga2 ni nak gak berbunga. memula masa mak nak pergi ikut kakwe risau gak takut tak terjaga bunga-bunga mak. yelah kan, balik keje dah petang, pastu nak siram lagi, sapu laman lagi pastu nak buang pucuk/dahan yg mati lagi lum lagi masuk bab baja bunga dll lagilah.

tapi bila dah mula buat, rasa cam satu cara nak meditasi laks. org kata cara nak release tension pas balik keje. sibuk jejiran tu dok ngata pasal dulu mak yg buat. tapi sabar jelah...diorang ingat kita tak leh wat ker. xkan nak harap mak jer...apalah diorg ni. xpun jealous kot sbb anak diorg tak tolong diorg (heheheheh pujuk hati sendiri)

baru2 ni minta baja bunga dari mak mertua( thanx sayang sbb recommedkan) then nampak bunga2 nya lagi tambah2 berbunga. syok rupanya layan pokok bunga. hahahahah.

oklah..nanti ada kalau bunga2 ni bercambah kita tambah lagi gambar


Friday, 6-Jun-2008 03:26 Email | Share | | Bookmark
si Comel

1st day dapat
00:00
agaknya sbb betina, dia suka bunga gak
00:00
xleh dipegang, dia x suke
00:00
ntah tetiba minat plak nak bela kucing. baru-baru ni antar dia pergi grooming, leh tahan lah kena charge tapi dah minat..'belasah je'. lepas jer wat grooming tokey kedai tu bagi tau, comel kena fungus kat badan dia. kesian dia...kecik lagi dah kena fungus pastu sabtu ni kena bwk dia lagi pergi inject vaksin. janji kena datang pukul 2.30 tapi pagi tadi masa bagi ubat krim kat dia. fungus tu cam dah besar je....sok kena datang awal lah kekedai tu. minta tokey tu checkkan ..... sian dia abis bulunya botak.

heheheh next week insyaalah comel ada kawan dah. nak cari jantan plak...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net